Over Ons

Welkom bij Zitzakkengigant.be!

Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany NV. Sinds 2008 verkopen we zitzakken, eerst in onze fysieke winkel, maar heel snel daarna online. Hierdoor konden we een breder gamma van zitzakken aanbieden.

Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons!

Contacteer Ons
Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany NV. Sinds 2008 verkopen we zitzakken, eerst in onze fysieke winkel, maar heel snel daarna online. Hierdoor konden we een breder gamma van zitzakken aanbieden.Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany NV. Sinds 2008 verkopen we zitzakken, eerst in onze fysieke winkel, maar heel snel daarna online. Hierdoor konden we een breder gamma van zitzakken aanbieden. Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons!Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany NV. Sinds 2008 verkopen we zitzakken, eerst in onze fysieke winkel, maar heel snel daarna online. Hierdoor konden we een breder gamma van zitzakken aanbieden.Zitzakkengigant.be is één van de webshops van Smscompany NV. Sinds 2008 verkopen we zitzakken, eerst in onze fysieke winkel, maar heel snel daarna online. Hierdoor konden we een breder gamma van zitzakken aanbieden. Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons! Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons! Onze kennis van producten, ons advies en persoonlijk contact, de ultra-gebruiksvriendelijke webshops en de perfecte afhandeling en nazorg, zorgen voor een online winkelervaring die nauwelijks te onderscheiden is van offline winkelen. Beter gezegd, een ervaring die wél te onderscheiden is van offline winkelen. Klantvriendelijkheid en expertise zijn offline regelmatig ver te zoeken, niet bij ons!