Algemeen

Levering zal plaatsvinden binnen de aangegeven levertijd die vermeld staat bij het product. Alle bestellingen worden pas geleverd als het te betalen bedrag ontvangen is op onze rekening. Onze bestellingen worden met de meeste zorg geleverd.

Verzendkosten 

Er worden geen verzendkosten aangerekend, die zijn in de opgegeven prijs inbegrepen. We leveren alle zitzakken gratis in België en Nederland.

Afleveradres

Bij het plaatsen van een bestelling heeft u de mogelijkheid een afwijkend afleveradres op te geven. Bijvoorbeeld uw werkadres of als cadeau bij iemand thuis.

Logistieke partners

Voor de verzending van bestellingen werken wij naar volle tevredenheid samen met GLS. In het geval u niet thuis bent, zal de bezorger de bestelling bij uw buren proberen aan te bieden of de volgende dag terugkomen. Het is tevens mogelijk dat de bezorger een briefje achterlaat met het verzoek een afspraak te maken.

Ruilen of retourneren

Wanneer er bij een bepaald product een defect blijkt te zijn, dan kunt u deze ruilen tegen een nieuw product. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt het aankoopbedrag terugbetaald. 

Mochten de door u bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze, mits ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren. Dit geldt voor alle producten binnen onze webshop, met uitzondering van gepersonaliseerde producten. Het recht van retour vervalt tevens op bestellingen van 5 stuks of meer van hetzelfde product. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Bij annulering en retournering van uw bestelling, nadat deze aan u verzonden is, zijn wij genoodzaakt u €15 verzendkosten per item in rekening te brengen. Bij omruiling van een product worden de verzendkosten doorgerekend, zowel voor de retour als voor de nieuwe bestelling, zijnde 2 x €15. Annuleringen dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden aan Smscompany, dit kan via e-mail, fax of per post. In uw annulering dient u het ordernummer en uw volledige naam te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen, dient u tevens uw bankrekeningnummer te vermelden.

LET OP! Het rekeningnummer voor terugbetalingen dient identiek te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling aan Smscompany is gedaan, dit i.v.m. eventuele fraude.