Dierenkussens

Ruime keuze dierenkussens voor hond of kat.

Een heerlijk dierenkussen voor uw trouwe metgezel. Speciaal en alleen voor hem of haar. Om lekker te dutten naast het baasje. Want naast de beste zitzakken en kussens voor mensen, bestaat ons assortiment ook uit diverse soorten dierenkussens. Geschikt voor elk huisdier dat - net als zijn baasje - comfortabel wil rusten. Op een kussen van kwaliteit. Want onze huisdieren, groot en klein, verdienen een fijn eigen plekje.

Zitzak als dierenkussen

Ontworpen om robuust en comfortabel te zijn, terwijl het ook nog eens een aardige toevoeging is aan uw interieur of dierenverblijf. Geen stinkende en versleten oude kussens meer in huis. Geen haren meer op uw goede bankstel of nieuw tapijt. En bovenal een gelukkiger huisdier door de koninklijk royale ligervaring op een zitzak die dierenkussen heet!

Voor ieder dier een dierenkussen

Smaken verschillen. Ook die van uw huisdier! Daarom leveren wij dierenkussens met een riante keuze aan kleuren en afmetingen. Maar ook dierenkussens met leuke thematische prints zoals kattenpootjes, of dierenkussens voorzien van een extra zachte fluwele bovenlaag zijn bij ons beschikbaar. De dierenkussens zijn eenvoudig te reinigen. Zowel die voor katten als voor honden. De afritsbare fleece kunt u in de wasmachine wassen. En ook de hondenuitvoering heeft een stevige afneembare hoes die u in een oogwenk heeft schoongemaakt.

Dierenkussens zijn een goed alternatief voor bijvoorbeeld uw dure bankstel of stapeltje net opgevouwen schone was!

Ruime keuze aan dierenkussens. Voor elke snuit en eigenaar is iets te vinden.

Heeft u vragen over dierenkussens? Houdt u dan niet in om contact met ons op te nemen.