De beanbag!

De Beanbag gaat ondertussen al heel wat jaren mee. Sinds hij eind jaren zestig vanuit Italië werd geïntroduceerd als meubelstuk is het tegenwoordig een populair en vooral zeer comfortabel item geworden in vele huishoudens over de hele wereld. Vanaf de allereerste mini Beanbags die (nog steeds) door jongleurs worden gebruikt, tot aan de enorme luxeuze en moderne gefabriceerde zetels die het tegenwoordig kunnen zijn. De Beanbag heeft langzaam de wereld veroverd!

Een leuk prijsje voor héél wat Beanbag

Een Beanbag impliceerd bonen, maar die zitten er al lang niet meer in. De Beanbags van tegenwoordig zijn gevuld met de zachtste en meest comfortabele schuimballetjes die bovendien een heel leven lang mee gaan. Voorzien van vele exclusieve kleuren, printen en thema's, zit de Beanbag u letterlijk als gegoten. En als u geluk heeft treft u een zitzakaanbieding waardoor u flink kunt besparen.

Is een Beanbag iets voor mij?

 

  • Met een trendy Beanbag creëert u in elke ruimte een bijzonder relaxte omgeving. Maak een game room of richt een rustgevende leesplek in. Eén of meerdere Beanbags zijn zelfs een goed alternatief voor de vaak dure aanschaf van een bank of sofa.
  • De Beanbags komen in alle soorten, maten en kleuren. Kiest u voor waterbestendig polyester voor buiten of toch liever fluffy en knus voor binnen? Een Beanbag kan gemaakt zijn van allerlei materialen en kan soms zelfs worden voorzien van een opdruk.
  • Kijk snel binnen de verschilende productgroepen en ontdek zelf de voordelen van een eigen Beanbag. U zult nooit meer anders willen!