Zitzak kopen bij Zitzakkengigant!

Zitzakkengigant is de online webshop in zitkussens, zitzakken en poefs. Bij ons kan je rekenen op het allergrootste aanbod. Wij kunnen de zitzakken snel leveren en de levering is bovendien gratis! We bieden diverse kleuren zitzakken aan (ruim 2000 soorten , in verschillende maten en kleuren), welke u eenvoudig op categorie in onze zitzakkenwebshop kunt vinden. Tevens bieden wij bedrukte zitzakken met uw naam, foto of logo of met een toffe print aan. Ook zitzakken voor kinderen en ergonomische zitzakken zitten in het assortiment. Ben je op zoek naar een specifieke zitzak en je kan hem niet vinden in ons aanbod. Contacteer ons even, we kunnen je zeker helpen.

Contacteer Ons

zakelijke aankopen

Bij Zitzakkengigant.be kan u ook terecht voor u zakelijke aankopen. Denkt u aan een rustgevende en fancy plek voor op uw werkvloer, dan zijn zitzakken of lounges hier de ideale oplossing voor! Zo zorgt u voor een ideale balans tussen werk en ontspanning. Contacteer ons vrijblijvend voor uw offerte op maat!

Meer over ons Alle producten
Waardering 0 uit 5
179,00
Waardering 0 uit 5
179,00
Waardering 0 uit 5
199,00
Waardering 0 uit 5
119,00
Waardering 0 uit 5
319,00
Waardering 0 uit 5
49,00
Waardering 0 uit 5
59,00
Waardering 0 uit 5
69,00

Zitzakken voor buiten

Lekker genieten op je terras weggezakt in een trendy zitzak voor buiten. Ook hierin hebben we een keuze uit alle kleuren en modellen. Een leuk idee om je terras nog wat gezelliger te maken.

Winkel nu

Een ruime keuze zitzakken voor kinderen

Ook onze allerkleinsten zijn we niet vergeten. Tover de speelkamer van de kinderen om in een coole kamer met een zitzak voor kinderen. Er is toch niks leuker dan ravotten met je zitkussen en je speelgoed.

Winkel nu

Aanbod van verschillende zitzakmerken!

Bij Zitzakkengigant koopt u online zitzakken in diverse soorten en kleuren. Wij bieden zitkussens van de bekende merken aan zoals Sit on It, Sit & Joy, B-Bag, Vetsak, Loungies, Red Label en Terapy, maar bieden ook andere merken aan die elk hun eigenheid hebben. Er zijn zitzakken die uniek zijn en je nergens anders vindt.