Zitzak kopen bij Zitzakken Gigant

Zitzakken Gigant is de online webshop in zitkussens, zitzakken en poefs. Bij ons kan je rekenen op het allergrootste aanbod. Wij kunnen zeer snel leveren en dit gratis vanaf een aankoop van € 50. We bieden diverse kleuren zitzakken aan (ruim 2000 soorten , maten en kleuren), welke u eenvoudig op categorie in onze zitzakkenwebshop kunt vinden. Tevens bieden wij bedrukte zitzakken met uw naam, foto of logo of met een toffe print aan. Ben je op zoek naar een specifieke zitzak en je kan hem niet vinden in ons aanbod. Contacteer ons even, we kunnen je zeker helpen.

Vetsak en andere bekende merken

Bij Zitzakken Gigant koopt u online zitzakken in diverse soorten en kleuren. Wij bieden zitkussens van de bekende merken aan zoals Sit on It, Sit & Joy, B-Bag, Vetsak, Loungies, Red Label en Terapy, maar bieden daarnaast ook andere merken aan die elk hun eigenheid hebben. Er zijn zitzakken die uniek zijn en je nergens anders vindt.

Zitzakken voor buiten

Lekker genieten op je terras weggezakt in een trendy zitzak voor buiten. Ook hierin hebben we keuze te over in alle kleuren en modellen. Een leuk idee om je terras nog wat gezeligger te maken. Ook zitzakken voor kinderen en ergonomische zitzakken zitten in het assortiment.

Een ruime keuze zitzakken voor kinderen

Ook onze allerkleinste zijn we niet vergeten. Tover de speelkamer van de kids om in een coole kamer met een zikzak voor kinderen. Er is toch niks leuker dan ravotten met je zitkussen en je speelgoed.

1

ALLERGROOTSTE AANBOD

2

VEILIG ONLINE BETALEN!

3

SNELLE LEVERING!

4

GRATIS VERZENDING! (vanaf € 50)


In de Schijnwerper

Zitzakken voor kinderen
Zitzakken met bedrukking

Tijdelijke Aanbiedingen

Onze Merken

B-Bag
L&C Beanbags
Laxxer
Lümmel
Pets & Joy
SACKit
Sakwa
Sit & Joy
Vluv
Puffi
Sit on it
Terapy
Red Label
HappyBubble
Loungies